Vaniljvisp – egentligen mot mina principer

I Sverige findes et fantastisk produkt. Vaniljvisp. En lille tetra karton som man finder i køledisken et sted i nærheden af creme fraich, gräddfil og kaffefløde. Ser meget uskyldig ud, men er garanteret fuld af en masse af den slags man gerne vil undgå. Skummetmælkspulver, e-numre, og stabiliserings-hejs. Men ak, hvor smager det godt. Jeg giver hermed køb på mine principper og køber gladeligt det stads. (Faktisk har jeg det bedst hvis der altid står en lille karton bagerst i køleskabet -det kan naturligvis holde sig i evigheder)

Det smager som rå creme – næsten da. Den slags som man faktisk selv KAN kreere ved at piske æggeblommer, piske, fløde og piske igen… (men aldrig rigtig får taget sig sammen til) Vaniljvispen hælder man bare lige ud af kartonen pisker lidt med elpisker, hvis man vil have en tykkere konsistens og så serveres den på desserter. Crumble, tærter og kager. For eksempel på Verdens hurtigste rabarberkage

Vaniljvisp funkar också om man vill fusk-göra ”hemgjord glass” Vispa upp en tetra vaniljvisp, blanda med valfri smaksättning och frys in ett par timmar. Mycket godare och festligare än köpeglass. Och NÄSTAN lika snabbt.

Mina smak  favoriter är: Krossde pepparkakor + lingonsylt, rom + russin och hackade valnötter, eller frysta hallon som fått ett blixtsnabbt uppkok med socker innan man bara ”twirlar” ner det i vaniljsmeten.

Smaklig spis,

Theresia Swanholm

1 tanke på “Vaniljvisp – egentligen mot mina principer

  1. Pingback: Verdens hurtigste rabarberkage | Øresunt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s